Întrebări frecvente

                                    Întrebări despre produse şi comenzi

               Cum cumpăr?

               Când comand? 

Livrarea se face cu ajutorul firmei de curierat Fan Courier, (produsele comandate ajung la dumneavoastra în majoritatea cazurilor a 2-a zi) sau prin Poşta Română (durata transportului fiind de 3 - 8 zile lucrătoare în acest caz).
Produsele care momentan nu sunt disponibile pe stoc vor fi livrate conform informaţiilor ulterioare comunicate catre Dvs.

Vă recomandăm ca adresa de livrare furnizată să fie o locaţie în care vă aflaţi în intervalul orar 08-17 (domiciliul, dacă sunteţi acasă în timpul zilei, vecin, sau loc de muncă).Vă rugăm să verificaţi integritatea coletului! Dacă constataţi o neregulă (colet spart, deschis, deteriorat în orice fel) solicitaţi un proces verbal de la curier şi refuzaţi preluarea coletului. Reclamaţii ulterioare privind starea necorespunzatoare a coletului nu se accepta fără proces verbal.

             Cum platesc?

             Cum pot găsi un anumit produs în magazin?
Pentru a găsi un produs, vă rugăm să folosiţi caseta de cautare din partea dreaptă sus a site-ului. Introduceţi informaţiile căutate, iar dacă acestea se regasesc pe site, vi se va afişa o listă cu rezultatele compatibile.

             Sunt persoană juridică. Pot cumpara?
Da, MODELEXPERT onorează comenzi persoanelor juridice. Pentru a primi factura fiscală cu datele firmei, vă rugăm să introduceţi datele care vi se vor solicita la înregistrare sau în cadrul procesului de comandă.

             Cum procedez dacă doresc ca livrarea să se facă la o altă adresă decât cea specificată în contul meu de client?
În cadrul procesului de comandă, aveţi opţiunea să introduceţi adresea de livrare dorită, alta decât cea de facturare.

                                     Administrarea contului de client

             Am uitat parola contului. Cum procedez?
În cazul în care nu vă amintiţi parola contului Dvs, vă rugăm să folosiţi opţiunea Am uitat parola, disponibilă în pagina Conectează-te.

             Cum procedez dacă doresc să modific datele din contul meu?
Pentru a modifica datele din contul de client sau din contul de afiliat, vă rugăm să vă autentificaţi în cont şi să accesaţi apoi opţiunea Modificare informaţii, disponibilă în secţiunea Contul meu.

            Trebuie să am cont pentru a putea cumpara?
Pentru a face cumpărături pe acest site, este necesar să vă creati un cont de client. Acesta poate fi creat şi după ce aţi adaugat produsele dorite în Coşul de cumpărături.

             Pot modifica o comandă lansată?
Da, dacă comanda nu a fost expediată catre dvs. În cazul în care doriţi să modificaţi o comandă, vă rugăm să ne contactaţi folosind formularul de contact de pe pagina Contact. Vă rugăm să precizaţi şi ID-ul comenzii, pe care îl puteţi regăsi în secţiunea Comenzile Mele.

             Pot afla informaţii despre comenzile anterioare?
Sigur. Puteţi consulta istoricul tuturor comenzilor efectuate pe site, accesând secţiunea Comenzile mele.

                                     Întrebări generale

            Ce sunt Punctele de fidelitate Modelexpert?
Punctele de fidelitate sunt modul prin care MODELEXPERT vă mulţumeşte pentru fiecare produs cumpărat de la noi. Odată acumulate, puteţi folosi punctele ca să achitaţi (parţial sau integral) o nouă comandă. Pe pagina fiecărui produs, lângă preţul în lei veţi găsi şi preţul în puncte de fidelitate dar şi numărul de puncte pe care îl veţi primi la cumpărarea acelui produs. Iar de fiecare dată când acumulaţi noi puncte veţi fi înştiinţat prin e-mail. Când sunteţi conectat la contul de client aveţi acces la situaţia punctelor în secţiunea Puncte de Fidelitate.  Punctele de fidelitate se acordă doar clienţilor înregistraţi pe site-ul Modelexpert.ro şi doar pentru comenzile online (nu telefonice).

            Doresc să achizitionez un produs care nu este pe stoc sau să obţin informaţii suplimentare, care nu se regăsesc pe site. Cum procedez?
Aducem produse şi la comandă. Pentru mai multe informaţii despre disponibilitatea produsului sau alte informaţii, vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau folosind formularul de contact de pe pagina Contact.

            Ce este Cuponul Cadou Modelexpert?
Cuponul Cadou reprezintă cea mai rapidă metodă de a face un frumos cadou!
Cuponul Cadou funcţionează ca o reducere la cumpărăturile de pe Modelexpert.ro. Cuponul constă într-un cod unic pe care MODELEXPERT îl va trimite prin e-mail persoanei alese de tine. Cuponul poate avea orice valoare pe care tu o alegi (între 10 lei şi 2000 lei). Deţinătorul cuponului va avea acea sumă la dispoziţie pentru a-şi alege produsul/produsele dorite din magazinul online Modelexpert.ro

            Cum se foloseste cuponul cadou?
Este foarte simplu de folosit. Codul primit trebuie introdus pe pagina coşului de cumpărături, înainte de finalizarea comenzii on-line, în caseta dedicată şi va oferi pe loc o reducere egală cu valoarea Cuponului Cadou.
Cuponul este considerat folosit în cazul în care comanda la care a fost ataşat a fost facturată şi beneficiul acordat.
În cazul în care comanda la care a fost ataşat este anulată, cuponul este considerat nefolosit şi poate fi introdus în altă comandă.

            Ce este programul de afiliere Modelexpert?
Acum poţi face bani colaborând cu noi! Cum? Foarte simplu - prin Programul de Afiliere Modelexpert noi îţi alocăm un cod unic de afiliat iar tu îl oferi cunoscuţilor sau îl promovezi online
. Atunci când cei care au folosit link-ul tău de afiliat îşi fac cumpărăturile pe site-ul nostru, ţie îţi intră imediat în cont 10 procente din valoarea comenzii lor!
Nu 2, nu 5, ci 10 procente din fiecare comandă! Pentru că la Modelexpert eşti mereu în câştig.

            Cum pot promova link-ul meu de afiliat ?
Pe blogul sau site-ul personal sub forma de link-uri, sau pe messenger, pe mail, prin reţele gen facebook sau twitter, pe forumuri etc. Metoda nu conteaza.

            Cum folosesc clienţii codul meu de afiliat ?
Codul tău poate fi folosit în mai multe moduri - sub formă de înşiruire a unor caractere alfanumerice (de ex. 4fc388015), sub forma unui link către site-ul nostru sau către un produs din acesta, sau sub forma unui banner. Indiferent că introduc codul sau fac click pe link sau banner, clienţii vor fi marcaţi ca veniţi prin tine şi în cazul în care plasează o comandă tu primeşti comisionul aferent.
Link-ul tău de afiliat va cuprinde codul tău unic.

            Vreau ! Cum pot deveni şi eu afiliat Modelexpert ?
Nimic mai simplu!  În doar 2 paşi poţi deveni partenerul nostru:
1. Conectează-te în contul tău de afiliat sau crează-ţi cont dacă nu ai unul.
2. Acum îţi poţi accesa opţiunile caracteristice afiliaţilor (rapoarte, tracking, cerere plăţi etc). Mai trebuie doar să generezi linkuri către produsele noastre pentru a le publica pe site-ul tău sau pentru a le oferi potenţialilor clienţi.
Comisionul tău este de 10 procente şi îl vei primi sub formă de bani în contul tău bancar sau PayPal! 

Înscrie-te şi tu! Pentru că la Modelexpert esti mereu în câştig.         

  • TILLIG
  • Klein Modellbahn
  • Roco
  • TRIX
  • Fleischmann
  • PIKO
  • NOCH
  • Auhagen
  • MÄRKLIN
  • Amintiri Feroviare