Programul de afiliere Modelexpert

Ce este programul de afiliere Modelexpert?

Acum poti face bani colaborand cu noi! Cum? Foarte simplu - prin Programul de Afiliere Modelexpert noi iti alocam un cod unic de afiliat iar tu il promovezi online. Atunci cand cei care au folosit link-ul tau de afiliat si cumpara pe modelexpert.ro, tie iti intra imediat in cont 10 procente din valoarea comenzii lor!
Nu 2, nu 4, ci 10 procente din fiecare comanda! Pentru ca la modelexpert.ro esti mereu in castig.

Cum pot promova link-ul meu de afiliat ?

Pe blogul sau site-ul personal sub forma de link-uri, sau pe messenger, pe mail, prin retele gen facebook sau twitter, pe forumuri etc. Metoda nu conteaza.

Cum folosesc clientii codul meu de afiliat ?

Codul tau poate fi folosit in mai multe moduri - sub forma de insiruire a unor caractere alfanumerice (de ex. 4fc388015), sub forma unui link catre site-ul nostru sau catre un produs din acesta, sau sub forma unui banner. Indiferent ca introduc codul sau fac click pe link sau banner, clientii vor fi marcati ca veniti prin tine si in cazul in care plaseaza o comanda tu primesti comisionul aferent.
Link-ul tau de afiliat va cuprinde codul tau unic.

Vreau ! Cum pot deveni si eu afiliat Modelexpert ?

Nimic mai simplu! In doar 2 pasi poti deveni partenerul nostru:
1. Conecteaza-te cu contul tau de afiliat sau creaza-ti cont daca nu ai unul.
2. Acum iti poti accesa optiunile caracteristice afiliatilor (rapoarte, tracking, cerere plati etc). Mai trebuie doar sa generezi linkul catre unul din produsele noastre pentru a-l publica pe site-ul tau sau pentru a-l oferi potentialilor clienti.

Comisionul tau este de 10 procente si il vei primi sub forma de bani in contul tau bancar sau de PayPal!